Team tuotteet

Team tuotteet

MX-, jääkiekko- ja muut urheilupaidat.

Peli- ja ajopaidat

Valmistamme pelipaidat laadukkaista materiaaleista uusimmalla sublimaatiotekniikalla. Voit valita pelipaidat ja -sukat laajasta mallistosta tai suunnitella itse oman mallisi.

Designeja valittavasi n. 30  erilaista ja lisää tulee koko ajan.  Mallit ovat muunneltavissa ja värivaihtoehtojen lisäksi valittavanasi on lukematon määrä värejä Pantone PMS värikartasta! Mikä tahansa design ja väritys mahdollista on toteuttaa pienissäkin sarjoissa. Pelipaitapankissa säilytämme kaikki versiot, joten yksittäiset lisätilauspaidat onnistuvat helposti ja nopealla aikataululla.

Koot:
S – M -L – XL – XXL – XXXL
120 – 130 – 140 – 150 – 160 cm

MV-paita väljemmällä leikkauksella, myös räätälöityt toiveet.  Materiaalina paidoissa ProTech 230g/m2 100% polyester.  Sublimaatiopainatuksessa väri kaasuuntuu ja tunkeutuu kankaan kuituun muodostaen korkealaatuisen, tarkan ja kestävän painojäljen. Kankaassa ei tunnu  jäykistymistä värjätyillä alueilla ja se säilyttää ilmavuutensa ja joustavuutensa. Painojälki kestää ja säilyttää kirkkautensa kaudesta toiseen.

Autamme suunnittelussa ja teemme mallikuvan aina ennen työn aloittamista. Voit valita numeromallin ja kirjasimen  oman joukkueen mukaiseksi, vaihtoehtoja on tuhansia.  Valmistamiamme pelisukkia käytetään mm. KHL -sarjassa. Laadukas joustava sukkamateriaali on havaittu hyväksi kovassakin käytössä.

Kun lähetät aineistoa kuten seuralogoja tai mainoksia, olisi suotavaa, että vektoritiedosto on hyvälaatuinen. Hyvälaatuinen tiedosto takaa parhaan painotuloksen.

Tallennusmuodot kuten PDF, EPS ja AI tiedostot ovat parhaita.
Valokuva eli jpg-tiedostoissa olisi hyvä olla mahdollisimman korkea resoluutio, kuitenkin min. 200 dpi 1:1 koossa. Mikäli toivot tiettyä värisävyä ilmoita värit Pantone PMS värikartasta.

HUOM: mikään netistä suoraan tallennettu ei ole käyttökelpoista. 

MX-paidat ja tarrasarjat

Me painamme yksilölliset ja räätälöidyt motocross-, enduro- ja moottorikelkkatarrat tiimin ja sponsorien logoilla. Autamme suunnittelussa ja ideoinnissa.

Sekä paidat että tarrasarjat painetaan Latviassa, OMX-Graphicks painossa. Ohessa linkki suoraan heidän valikoimaansa. Valitse malli ja ole meihin yhteydessä. Suunnitellaan sinulle yhdessä sopivat tuotteet.

Tutustu paitojen malleihin tästä.

MX-pyörät tarrasarjat motocross pyörä tarrasarja

Tutustu tarramalleihin malleihin tästä.

 

OTA YHTEYTTÄ